Kristiansands Cykleklubb

Turer

Å reise på tur med gode sykkelvenner gir energi, god trening og fyller minneboken. KCK har stor oppslutning på sine turarrangement, med Mallorca i april som den desidert største.

20. - 27. april 2024 MALLORCA 2024

KCK Mallorca er KCK Tur og Trenings største turarrangement for landeveissykling. En hel uke i april hvert år loser kapteiner og stifinnere opp til 100 syklister på nydelige veier i vakre landskap, gjennom sjarmerende småbyer og over spektakulære fjell i Europas største og mest populære sykkeldestinasjon.

Familietur og årlig høydepunkt for mange Slettestrand

Dette er turen for alle. Unikt område å sykle i, nydelig dansk mat og hyggelig selskap.
Årlig i tidlig november reiser vi med Color Line til Danmark for å sykle på flotte stier.

Fellestur KCK 8. juni 2024 Nordsjørittet 2024

Tur til Hamburg 6-9 sept 2024

Hei alle syklister og mosjonister!

Kristiansands Cykleklubb ønsker å invitere medlemmer til en uforglemmelig sykkelhelg i Hamburg 6.-9. september 2024. Vi ønsker nå først å vite om dette er noe som kan være interessant og som vi skal jobbe videre med. Tilbudet vi har fått fra turoperatør fordrer at vi stiller med 32 reisende.

KCK Tur & Trening arrangerer turen og vii vil gjerne ha med så mange som mulig til Tyskland hvor vi reiser med en stor og flott buss fredag morgen den 6.september og hjem med kveldsbåten fra Hirtshals mandag 9. september.

Dette er en tur hvor det sosiale er i fokus og hvor en god opplevelse på sykkelsetet er det viktigste. Det er to forskjellige distanser som kan sykles søndagen. Man kan velge mellom 60 og 100 km og alt på fullstendige lukkede løyper omtrent uten en bakke.

Vi har tanker om at vi sykler i to forskjellige grupper hvor det er litt variasjon i farten slik vi kjenner det fra rød og blå gruppe. Vi stiller med egne kapteiner i alle gruppene. En endelig beslutning hvordan vi organiserer oss tas i forkant av turen når vi vet hvor mange vi blir og hva slags ønsker dere har. Men som sist gang vi var på tur blir ingen forlatt underveis. Dersom noen ønsker å sykle alene eller i en annen fartspulje er det selvfølgelig helt ok.

Etter at vi er i mål er det proffene som skal i aksjon og vi blir da tilskuere i hyggelige og sosiale omgivelser, mens vi nyter god mat og drikke 😊

Om noen vil ha med seg ektefelle ol. på denne turen er det helt ok. Her skal vi på tur sammen med folk som har sykling som sin hobby og interesse. Vi ønsker å ha med oss dere fra KCK på denne turen, men vil åpnes opp for andre dersom lav respons.

Det ligger mer informasjon på våre hjemmesider, men her er en liten oppsummering av det viktigste:

Avreise med Colorline fredag 8.september 2024 kl.0800. Retur mandag.9.september 2024 kl. 2045 (Hirtshals)

• Reise i moderne helturistbuss fra Risdal Touring AS, kjørt av erfaren yrkessjåfør m/egen sykkeltilhenger.
• Ferjeoverfart Kristiansand – Hirtshals t/r med MS Superspeed I
• Frokostbuffèt til alle turdeltakere om bord ved utreisen fra Kristiansand
• Aftensbuffèt inkludert fri drikke til alle turdeltakere ved returen fra Hirtshals
• 3 overnattinger i delt dobbeltrom m/ dusj/WC på hotell i bynært område.
• 3 frokoster (buffèt) på hotellet i Hamburg.
• Prisen for alt kan variere fra 5.500 til 6.500, kr. pr. person som bor sammen i dobbeltrom. Personer i enkeltrom blir litt dyrere grunnet hotellet. Vi jobber nå med å få reservert hotell (uten kostnader) og det er mange alternativer og er derfor endelig pris ikke kan oppgis mer nøyaktig.
Jeg kommer tilbake til påmelding til selve arrangementet med mer dersom det er ønske om tur.

Turrittet hvor vi deltar foregår i år på en søndag i september. Arrangementet forskyves grunnet OL og UCI rittkalenderen som påvirkes. Her kan dere finne litt informasjon om arrangementet som samler ca. 20.000 syklister hvert år..
Hjemmeside:

https://www.cyclassics-hamburg.de/en/
Filmklipp:https://www.cyclassics-hamburg.de/en/das-event/aftermovie-2019/?__cf_chl_managed_tk__=pmd_zMrlXW_EtTAHDqpr0QydvQR1E_x7P8BPNb.u_P9sujc-1633444284-0-gqNtZGzNAxCjcnBszQml

Så hva venter du på? Meld deg på årets fellestur til : jk-erik@online.no (Jan Kåre Eriksen), tlf. 959 46 313.
Her blir det "første mann til mølla" prinsippet som gjelder😊 – da er det innbetalingen som legges til grunn.

Du melder deg på ved å gjøre følgende:

Kr. 1.000 betales inn på konto 3060.13.77256. Merk innbetalingen med: Hamburg 2024.
Innbetaling av restbeløp vil komme ut sener i egen mail når vi vet at vi blir mange nok deltakere.

Send meg en mail med ditt navn, telefonnummer, hvilken distanse du skal sykle og om du ønsker enkelt-/dobbeltrom.

Auf Widersehnen!

På vegne av KCK T&T
Jan Kåre Eriksen