Kristiansands Cykleklubb

Turer

Å reise på tur med gode sykkelvenner gir energi, god trening og fyller minneboken. KCK har stor oppslutning på sine turarrangement, med Mallorca i april som den desidert største.

15. - 22. april 2023 MALLORCA 2023

KCK Mallorca er KCK Tur og Trenings største turarrangement for landeveissykling. En hel uke i april hvert år loser kapteiner og stifinnere opp til 100 syklister langs vakre landskap, gjennom sjarmerende småbyer og over spektakulære fjell i Europas største og mest populære sykkeldestinasjon.

Årlig høydepunkt Slettestrand

Dette er turen for alle. Unikt område å sykle i, nydelig dansk mat og hyggelig selskap.
Årlig reiser vi med Color Line til Danmark for å sykle på flotte stier.

Vi gjentar suksessen fra 2021 Landeveistur til Telemark, 29. - 31. juli

Vi inviterer alle medlemmer til sosial sykkeltur helgen 29. - 31. juli. Turen går til historiske Straand Hotel i Vrådal. Vi sykler i naturskjønne omgivelser øst i Agder og vest i Telemark. Opplegget vil bli tilpasset deltakernes treningsnivå. Målet er treningsglede og sosialt samvær. Inkludert i opplegget er overnatting, frokost og treretters middag.

Bli med KCK Tur og Trening til Europas største sykkelritt! Bemer Cyclassic Hamburg, 19. - 22. aug

KCK Tur og Trening jobber kontinuerlig med tanker om hvordan vi kan gi dere medlemmer et bredere tilbud. En av tingene vi lenge har hatt lyst å få til, er en felles reise til et stort sykkelritt som passer for alle uansett alder og form. Nå har vi funnet det vi tror og håper kan blir en årlig tradisjon i KCK Tur og Trening.