Kristiansands Cykleklubb

Medlemskap

Slik melder du deg inn i Kristiansands Cykleklubb:

 1. Fyll ut og send inn skjemaet under.
 2. Du mottar bekreftelse på epost og deretter et varsel om betaling.
  Betalingsmottaker er Bloc AS som er vår leverandør av medlemshåndtering. Du kan velge å betale med kort eller laste ned en faktura som pdf (gebyret er lavest med faktura).
 3. Medlemskapet ditt er gyldig når kontingenten er betalt.
 4. Last ned medlemsbeviset ditt fra Min Side på kck.idrettenonline.no
  Medlemsbeviset brukes når du benytter deg av medlemsfordeler hos klubbens samarbeidspartnere og sponsorer.

  FAMILIEMEDLEMSKAP: Registrer først ett og ett familiemedlem. Send oss deretter en kort epost på kck@kck.no hvor du skriver navnet på alle som skal knyttes sammen og hvem som skal stå som fakturamottaker.

 

Meld deg inn her

Medlemskapet følger kalenderåret og prisen avhenger av når på året du melder deg inn. I KCK er medlemskap og trenings avgift samlet. Faktura sendes normalt ut i januar til alle eksisterende medlemmer. Nye medlemmer får varsel om betaling av kontingenten etter innmelding.

Økonomi skal ikke være til hinder for at barn og unge kan delta i aktivitet med KCK. Send forespørsel til klubben eller fritidsfondet i kommunen dersom du vil vite mer eller søke støtte. Familiemedlemskap er begrenset til 6 personer og krever at at man bor på samme adresse.

 

Priser fra 2023

Ordinært helårs medlemskap

Under 13 år

500 kr

13-19 år

900 kr

Over 20 år

1200 kr

Familie

1900 kr

Støtte

350 kr

 

 Medlemskap fra 01.07

under 13 år

350 kr

13-19 år

600 kr

Over 20 år

800 kr

Familie

1200 kr

Støttemedlem

200 kr

 Medlemskap fra 01.09

Under 13 år

200 kr

13-19 år

300 kr

Over 20 år

500 kr

Familie

800 kr

Støttemedlem

200 kr

Melder du deg inn i etter 1. november, er medlemskapet gratis ut året (gjelder ikke støttemedlemskap).

Når du betaler medlemskontingenten, får du tilsendt en epost med en link til Idretten Online hvor du kan laste ned ditt medlemsbevis og lagre det på mobilen. Samarbeidspartnerne som tilbyr medlemsfordeler til KCKs medlemmer, vil kreve at du kan forevise gyldig dokumentasjon.

Du kan når som helst logge deg inn på din konto hos Idretten Online og laste ned medlemsbeviset. Bruker og passord er det samme som på Min Idrett. Husker du ikke passordet så be om et nytt ved hjelp av Glemt passord-funksjonen.

Lisens er en forsikring som tegnes hos Norges Cykleforbund.
KCK anbefaler alle våre medlemmer som sykler å tegne lisens, da denne har gode betingelser ved eventuelle personlige skader.
Når du deltar i et sykkelritt, må du ha lisens. Du kan kjøpe engangslisens for det aktuelle rittet du skal delta i, eller kjøpe helårslisens som dekker all trening og konkurranse hele året.

1. HELÅRSLISENS

Tegnes for kalenderåret og gjelder for all konkurranse og trening, også egentrening. For å tegne helårslisens i NCF må du være medlem i en norsk sykleklubb. Vi anbefaler klubbens medlemmer å tegne helårslisens. Slik gjør du:

 1. Kjøp lisensen du ønsker hos Norges Cykleforbund
 2. KCK får automatisk varsel fra NCF om kjøpet ditt. Du trenger IKKE å gi beskjed til klubben.
 3. Når medlemskapet ditt i KCK for 2021 er betalt, godkjenner klubben lisensen din automatisk.
  NB! Lisensen din fra 2020 gjelder ut februar 2021.

Her er en oversikt over lisenstyper og lisensprisene i 2021. Er du tvil om hvilken lisens du trenger, les mer HER eller kontakt klubbkontoret.
Vær obs på at grunnlisensen kun dekker deltakelse i tur- og trimritt. Er du tursyklist, men ønsker å delta i aktive ritt som Scott Cup, veteran-NM, regionmesterskap m.m., må du tegne utvidet forsikring.

2. ENGANGSLISENS

Du kan kjøpe engangslisens for trim- og turritt gjennom arrangøren for det aktuelle rittet du skal delta i.

Turritt: Denne lisensen gjelder i turritt som har tur- eller sportsklasse, og koster kr 220,- for ritt der startkontingen er 500 kr og høyere, og 170 kr der startkontingenten er 499 kr og lavere. 

Trimritt: Denne lisensen gjelder i trimritt (ritt under 60 km uten tidtaking). Lisensen koster kr 60. 

 

ANNEN NYTTIG INFO

 • Barn i alderen 6-12 år er forsikret gjennom NIFs barneidrettsforsikring er forsikret gjennom NIFs barneidrettsforsikring og trenger ikke egen forsikring for deltakelse i trening eller konkurranse.
 • Barn 13 - 16 år kan tegne engangslisens til ritt for kr 50,-. Dette kjøpes som regel i påmeldingsløsningen, men kan normalt også kjøpes hos arrangøren. Har du ikke kjøpt lisens ved påmelding, så kontakt uansett alltid sekretariatet på arenaen og gjør dem oppmerksom på det.
 • De fleste arrangører i Norge sjekker lisensen din på nettet på forhånd eller når du henter startnummeret. Du trenger derfor ikke å bestille laminert kort når du kjøper lisensen. Om du likevel ønsker å ha et dokument på betalt lisens, kan du skrive ut lisensbevis på Min Side hos EQ Timing
 • EQ Timing er NCFs leverandør av påmelding og lisenshåndtering. Dette er grunnen til at du blir sendt dit når du kjøper lisensen hos NCF. Dette er også grunnen til at du ikke ser lisensen din under lisensoversikten din på Min Idrett hos Idrettsforbundet.