Kristiansands Cykleklubb

Foto: Tore-Andre Baardsen, FVN

Idrettsgalla SørKCK - årets idrettslag 2021

Idretten var samlet i Sør Arena amfi for å feire sammen etter nærmere to år med pandemi.
Blant mange flotte nominerte ble det kåret vinnere i 14 kategorier.
KCK ble av juryen kåret til årets idrettslag.

"Dette var fortjent!", sier styreleder Helle Geheb i takketalen. 
Sammen med administrasjonen og noen av KCK sine ildsjeler kunne hun ta imot prisen på vegne av KCK under årets Idrettsgalla Sør.
Gjennom flere år har styret i KCK arbeidet målrettet og godt for å leve opp til klubbens visjon om å være "Drivkraften for sykkelsporten på Sørlandet".
Etter at KCK med Terje N. Johanssen som styreleder, og CK Sør med Bjørn Halvorsen som styreleder, slo seg sammen i 2012, har videreutviklingen av KCK som den drivende sykleklubben på Sørlandet båret resultater.
Sportslig har klubben bidratt til å skape et godt og inkluderende miljø for barn og unge, og gjennom nøktern men solid satsing på elite, har klubben løftet 14 utøvere fra klubbnivå til proffnivå. Og med Kristoffer Halvorsen som U23 VM i Doha i 2016 som det foreløpige høydepunktet i nyere tid.
Flere utøvere har også vunnet medaljer i NM og ungdomsmesterskap, og rammene for de gode prestasjonene har alltid vært et godt miljø.
KCK har to unike grupper i KCK tur og trening og Pedalpigane. Her møtes alle med den felles interessen - sykling. I godt planlagte og ledet sykkelturer skapes gode minner og god folkehelse.
Rekken av styreledere med Nils Tore Ekra, Ingebjørg Buli Trydal og Helle Geheb med sine respektive styrer, har etablert en solid klubbdrift gjennom god økonomistyring og en god strategi, som administrasjonen har forvaltet godt sammen med alle klubbens frivillige.
Økonomisk har KCK med god hjelp fra Regnskap Sør og Grete Mølland, etablert gode rutiner og et solid økonomisk fundament, som bidra til at KCK kan skape aktivitet og sykkelglede for både egne medlemmer, men også for hele sykkel-Norge som nyter godt av det brede omfanget av ritt og aktiviteter KCK skaper.
Siden 2012 har KCK vært en av få sykleklubber i Norge som har en fulltidsansatt daglig leder.
Jan Kåre Eriksen, Daniel Marinas og Jan Fredrik Stiansen har hatt jobben så langt.
Et idrettslag er avhengig av gode støttespillere for å kunne skape aktivitet!
KCK har vært privilegerte med solid støtte fra flere samarbeidspartnere gjennom årene, og enkelte av dem har vært med i hele den nyere tiden.
Color Line har sammen med Sparebanken Sør vært svært viktige bidragsytere økonomisk, og gjennom dette gitt klubben handlefrihet til å satse på et mangfold av aktiviteter.
Gjennom Scott og Ramo Norge har vi sikret at våre syklister har tilgang på noen av markedets beste sykler i alle prisklasser. Og med et unikt samarbeid med Intersport Skippergata, er det ikke tilfeldig at vi svært sjeldent har teknisk trøbbel under ritt.
Med Trimtex som leverandør av klubbtøy har vi en lokal og fremoverlent samarbeidspartner som sørger for markedets beste sykkelbekledning!
Gumpens Auto Vest med Volkswagen og Skoda under Sykkel-NM 2021 viser at de virkelig støtter opp om lokal idrett. Med biler fra dem kan vi reise til ritt, besøke skoler med NCF sykkelskolen og flytte materiell til alle våre egne arrangement.
Våre andre støttespillere fortjener også en stor takk!
LOS - Reklamestasjonen - Ufoskantraf - Fuel of Norway - Best Event - Thon Hotell
Bingo Sør - Norsk tipping grasrotandelen. 
En stor takk får også til våre offentlige støttespillere og idretten!
Kristiansand kommune, Evje og Hornnes kommune, Vennesla kommune og Agder fylkeskommune. 
Statens vegvesen og politiet i Agder.
Idrettsrådet, Agder idrettskrets, Olympiatoppen Sør og Kristiansand katedralskole Gimle.
Styret og administrasjonen i Norges Cykleforbund.
KCK - Drivkraften for sykkelsporten på Sørlandet!