Kristiansands Cykleklubb

15. - 22. april 2023MALLORCA 2023

KCK Mallorca er KCK Tur og Trenings største turarrangement for landeveissykling. En hel uke i april hvert år loser kapteiner og stifinnere opp til 100 syklister langs vakre landskap, gjennom sjarmerende småbyer og over spektakulære fjell i Europas største og mest populære sykkeldestinasjon.

Nytt i 2023:
KCK Mallorca er IKKE lenger en pakkereise hvor du bestiller alt gjennom KCK. Du ordner selv reise, sykkel og overnatting. For å delta på de organiserte turene 15. - 21. april, må du melde deg på KCKs sykkelarrangement.

Vår samarbeidspartner på reiser generelt, Berg Hansen, hjelper deg gjerne med fly dersom du ønsker det. Hos Berganti Bikes får alle KCK-medlemmer rabatt på sykkel og hotell. Vær imidlertid obs på at både fly, sykler og hotell er gjenstand for kapasiteten som til en hver tid er tilgjengelig. KCK har ikke reservert et antall flyseter, sykler eller hotellrom.

De fleste leier sykkel hos Berganti, og vi anbefaler dem på det sterkeste pga av kvalitet og service. Du kan også booke hotell i Berganti sin bookingløsning samtidig som du bestiller sykkel. Helios er vårt "offisielle" turhotell, og vi håper selvsagt at flest mulig velger det for fellesskapets skyld. Helios er ikke det rimeligste hotellet, man likevel langt fra det dyreste. Om du ønsker å bo på et annet hotell pga pris eller andre ting, står du selvsagt helt fritt til det.

Det viktigste i forhold til opplevelsen sammen med KCK denne uka, er uansett sykkelarrangementet. Husk å melde deg på det også.

SYKKELARRANGEMENTET PÅ MALLORCA

F.o.m. lørdag 15. april t.o.m. fredag 21. april setter vi opp ruter for tre grupper/nivåer. Du velger selv hvilken gruppe du ønsker å sykle med. Turene ledes av erfarne kapteiner i KCK Tur og Trening.

Grønn gruppe 20-25 km/t
Blå gruppe 24-26 km/t
Rød gruppe 26-29 km/t


For å være med på de organiserte turene, må du være medlem av KCK og ha erfaring fra sykling i felt. 
Pris: 550,- for hele uka. Du må være påmeldt i deltager.no (knappen under) for å være med.

 

SYKKEL OG HOTELL

KCK har inngått avtale med Berganti Bikes som gjelder hele året, ikke bare denne turen. Som KCK-medlem får du rabatt på leie av sykkel og hotell. Om du bare leier sykkel, får du 5% rabatt. Bestiller du hotell også, får du 10% rabatt på sykkeleien. Det er helt opp til deg om du vil bruke dette tilbudet eller ikke.

Du kan bestille både sykkel og hotell direkte i bookingløsningen til Berganti under. Bruk koden KCK5 når du kommer til kassa. Det fine er at nettbutikken bare viser syklene som faktisk er tilgjengelig, så den sykkelen du bestiller, er den du faktisk får.
Berganti tilbyr flere ulike hotell i sin løsning, men vi anbefaler og håper flest mulig bestiller på HELIOS som er vårt offisielle hotell.

 

REISE

Reisebyrået, Berg Hansen hjelper deg gjerne med flyreise om du ønsker.
Kontakt Jon Enger for hjelp:

grupper.agder@berg-hansen.no
+47 38 12 21 62

 

GENERELT

KCK Mallorca er et arrangement som organiseres av frivillige i KCK Tur og Trening. KCK er ikke en turoperatør og turen er ikke en pakkereise som faller inn under pakkereiseloven. Du er selv ansvarlig for de enkelte bestillingene du gjør, og vi anbefaler på det sterkeste at du sørger for å ha reiseforsikring i orden før du bestiller. Berganti Bikes og Berg-Hansen har egne betingelser som vi anbefaler at du gjør deg kjent med i bestillingsprosessen. Forøvrig gjelder følgende:

Sykkelarrangementet på Mallorca:
Vi har ingen påmeldingsfrist for de organiserte turene på Mallorca. Du kan melde deg på helt fram til vi er på Mallora om du ønsker. Prisen er 550,- for hele uka. Vi har 100 plasser og mottar påmeldinger helt til det eventuelt blir fullt. Om du har kjøpt plass og blir forhindret fra å reise, refunderer vi 500,- av innbetalt beløp. Om du ønsker å avbestille, send oss en e-post på mallorca@kck.no og legg ved ditt kontonummer.

Berganti Bikes
Sykkelen du bestiller er den du får. Underveis i bestillingsløpet kan du legge til diverse ekstrautstyr og tjenester. Vi anbefaler å tegne forsikring. Om du fristes å la være, bør du sjekke hva reiseforsikringen din evt dekker. Om du ønsker lettere girutveksling enn standard, er det også et alternativ for det. Ved bestilling betaler du et lite depositum. Sykkelen kan avbestilles inntil 30 dager før ankomst uten kostnad. KCK Tur og Trening har ikke ansvar for å skaffe deg sykkel dersom Berganti er utsolgt. Det finnes flere utleieselskaper i Can Pastilla som tilbyr sykler.

Hotellbestillingen er en formidlingstjeneste som Berganti håndterer. Avbestillingsreglene kan variere for de ulike hotellene og romalternativene. Betingelsene for både sykkel og valgt hotell blir ellers synligjort underveis i bookingløpet, og vi anbefaler å lese disse før du faktisk bestiller.

Berg-Hansen
Jon Enger hjelper deg gjerne med flyreise om du ønsker.
Kontakt ham på: grupper.agder@berg-hansen.no eller 47 38 12 21 62.


Har du fortsatt spørsmål? Send e-post til mallorca@kck.no eller ring/sms Daniel Marinas på 92 48 44 64.


Velkommen til Mallorca!
Daniel Marinas og Morten Eriksen
Reiseledere