Kristiansands Cykleklubb

Ingen organisert tur i 2021Mallorca 2021

KCKs tur til Mallorca har de siste årene blitt svært populær og et høydepunkt for stadig flere tursyklister.
For noen handler det mest om å få mil i bena, for andre er det naturopplevelsene, sola, lunsjen og fellesskapet som er viktigst. For de fleste er det hele pakka.

Mallorca 2021

I 2010 var det en askesky fra Island som satte en stopper for KCKs Mallorca-eventyr. Ti år senere var det et virus fra Kina som ødela vårens eventyr for oss.
Da Mallorca 2020 ubønnhørlig ble kansellert i april, var tankene min allerede i gang med å planlegge 2021. Om ett år er vel dette over liksom..?
T.o.m. datoene var blinket ut: 16. - 24. april (uke 16)

Når vi nå skriver midten av september, er dessverre situasjonen rundt Covid-19 fortsatt så usikker at vi faktisk ikke vet om det vil være mulig å gjennomføre Mallorca 2021 heller. Med erfaringen fra i år friskt i minnet, har KCK derfor besluttet av vi ikke ønsker å utsette både klubb og medlemmer for uvissheten og risikoen som vil følge det å sette i gang planlegging og booking av et komplett arrangement nå. KCK kommer derfor ikke til å arrangere en offisiell Mallorca-tur i klubbens regi i 2021. 

Nå er det selvsagt fullt mulig at verden ser annerledes ut i april, og ingenting vil vær bedre enn det. Om vi skulle være så heldige, oppfordrer vi alle som da bestiller tur på egen hånd om å velge uke 16 dersom det passer. Om mange nok er på Mallorca samtidig, kan vi fortsatt treffes og sykle sammen i paradis som vi pleier,

Berg Hansen følger løpende med på situasjonen hos ulike leverandører, og dersom det blir aktuelt og mulig, vil de kunne tilby en pakke for de som er interessert.

Til vi vet mer… sykle forsiktig og ta vare på hverandre.

Daniel

Reiseleder KCK Mallorca