Kristiansands Cykleklubb

Påmeldingen lukketMallorca 2020

KCKs tur til Mallorca har de siste årene blitt svært populær og et høydepunkt for stadig flere tursyklister. For noen handler det mest om å få mil i bena, for andre er det naturopplevelsene, sola, lunsjen og fellesskapet som er viktigst. For de fleste er det hele pakka.

Mallorca 2020 arrangeres 18. - 25. april.

Turen arrangeres i samarbeid med Berg-Hansen Reisebyrå og inkluderer fly t/r Kjevik-Palma, transport t/r flyplassen, hotell med halv pensjon i 7 netter, leie av sykkel og organiserte turer alle dager.

Fram til 25. september er turen reservert KCK-medlemmer. Fra 26. - 30. september åpner vi for andre dersom vi fortsatt har ledige plasser.

LES MER OG BESTILL HER

Hva gjør vi?
Vi organiserer turer gjennom vakre landskap, sjarmerende småbyer og over spektakulære fjell. Du kan være supersprek, men du må ikke. Turene settes opp for alle nivåer, men du må være fortrolig med å bruke klikkpedaler og ha noe erfaring fra å sykle i et felt sammen med andre.

Hvem kan være med?
Turen er for deg som sykler på landeveien. Vi sykler på asfalterte veier, fortrinnsvis på landeveissykler med bukkestyre. De organiserte turene egner seg ikke for hybridsykler, så vi anbefaler ikke å leie dette dersom du vil være med på disse turene.

Hva får du?
Fly, en uke på hotell med frokost og middag, karbon landeveissykkel med ultegra og organiserte turer med kapteiner og stifinnere.