Kristiansands Cykleklubb

Bli med KCK til Europas største sykkelritt40 plasser skal fylles!

KCK Tur og Trening jobber kontinuerlig med tanker om hvordan vi kan gi dere medlemmer et bredere tilbud. En av tingene vi lenge har hatt lyst å få til, er en felles reise til et stort sykkelritt som passer for alle uansett alder og form. Nå har vi funnet det vi tror og håper kan blir en årlig tradisjon i KCK Tur og Trening.

BEMER Cycklassics i Hamburg er Europas største sykkelfestival med over 20 000 deltakere. Her kan du velge mellom tre distanser (60, 100 og 160km). Du kan delta individuelt eller som lag. Og det aller beste: Traseen er helt stengt for all trafikk!

Les mer om BEMER Cyclassics her

MORTEN OG JAN KÅRE ERIKSEN har laget et opplegg for en busslast med 40 deltakere til rittet i august 2022. Nå vil vi vite om DU har tenkt å være en av de 40!

Opplegget er tenkt som følger:

Avreise fredag 19.august 2022 kl.0800. Retur mandag. 22.august kl. 2045 (Hirtshals)

  • Reise i moderne helturistbuss kjørt av erfaren yrkessjåfør m/egen sykkeltilhenger.
  • Ferjeoverfart Kristiansand – Hirtshals t/r med MS Superspeed I
  • Frokostbuffèt til alle turdeltakere om bord ved utreisen fra Kristiansand
  • Aftensbuffèt inkludert fri drikke til alle turdeltakere ved returen fra Hirtshals
  • 3 overnattinger i delt dobbeltrom m/ dusj/WC på hotell.
  • 3 frokoster (buffèt) på hotellet i Hamburg.

Prisen vil ligge rundt kr 4 500 - 5 000  pr. person i dobbeltrom (ca. kr 1 000 i tillegg for enkeltrom). Laveste pris er basert på 40 deltakere, den øverste er beregnet ut fra 30 deltakere.
Deltakeravgift ca 60-90 euro avhengig av ønsket distanse kommer i tillegg.

Planen er å legge opp til flere grupper med KCK-syklister som sykler sammen og hvor opplevelsen blir det viktigste denne dagen, ikke sluttiden. Om noen vil sykle alene er det selvfølgelig fritt fram for det. Prikken over i´en kommer etter målgang. Da følger vi proffene som du kjenner fra Tour de France og World Tour i aksjon fra andre siden av gjerdene.

For å realisere denne drømmen om en tur må vi minst være 30, helst 40. Det er rift om både hotellsenger og deltakerbilletter. Før vi booker, må vi vite om du vil være med.

Klikk på linken og registrer deg innen 15. oktober. Får vi nok interesserte, fosser vi videre og lanserer ordentlig påmelding om kort tid.


KLIKK HER FOR Å FORTELLE OSS AT DU VIL VÆRE MED