Kristiansands Cykleklubb

Ritt og arrangment

Her finner du oversikt over rittene og arrangementene i klubben.

Hvert år arrangerer KCK nærmere 20 ritt innen landevei og terreng. Dette gjør oss til den største arrangøren av sykkelritt på Sørlandet. Vi brenner for å skape sykkelaktivitet for syklister i alle aldre og arrangerer også både sykkelskole og klubbkafe.

Landeveisritt i lukket løype. 6 - 100 år Volkswagen Cup

Seks ettermiddager fra april til september rigger vi løype og arena på SkanTraf i Sørlandsparken. Du trenger ikke være medlem av en sykleklubb for å delta. Rittet er gratis for alle aktive medlemmer av Kristiansands Cykleklubb.

Terrengritt i Jegersberg. 6 - 100 år Scott Cup

Scott Cup er et morsomt og tøft terrengritt for alle aldre og nivåer. Arrangeres som en cup bestående av 8 ritt, med start og mål på Grønn Slette i Jegersberg. Premieutdeling like etter hver målgang. I klassene fra 13 år kåres sammenlagtvinnere for hele sesongen.

Etapperitt landevei 6 - 16 år Sørlandet Petit Prix

Sørlandet Petit Prix er et aktivt ritt for barn og ungdom 6-16 år. Rittet består av tre etapper og arrangeres i Kristiansand og Grimstad i slutten av sommerferien hver år.

Sykkelskole for barn 8 - 12 år Cykleskolen

Cykleskolen går over tre dager i slutten av skoleferien hvor barn i alderen 8-12 får en spennende og
morsom introduksjon til sykkelsporten.

Kristiansand - Hovden 29. mai 2021 Color Line Tour

Å komme seg fra Kristiansand til Hovden på sykkel, er en prestasjon du kan være stolt av. 210 km gjennom vakre Setesdal i fantastiske omgivelser gjør noe med deg, enten du sykler for første eller tiende gang.

Første mandag i hver måned Klubbkafé

Uformell klubbkveld og møteplass for alle medlemmer i Kristiansands Cykleklubb. Og alle andre som er glad sykling. Første mandag hver måned. Noen ganger med agenda, noen ganger uten.