Kristiansands Cykleklubb

Sykkelfest på Sørlandet Sykkel-NM 2021

På grunn av korona-situasjonen er arrangementet som var planlagt på Sørlandet i 2020, utsatt til 2021. Neste år braker det løs med fellestart i Vennesla, mens Evje og Kristiansand følger opp med lagtempo, tempo, gateritt og avsluttende fellesstart i den påfølgende uken.
Vi er glade for den tilliten NCF viser oss som arrangør ved å utsette våre planer med ett år.

Et NM i landeveissykling er et populært arrangement som samler hele sykkel-Norge. Det er ansett som prestisjefylt å kjempe om den gjeve Norgesmestertrøya. Våre største stjerner, som kan ses på skjermen i Giro d'Italia, Tour de France og Vuelta a España så vel som våre kommende stjerner vil stille til start. 

Et av målene til KCK er å bidra til å utvikle sykkelsporten på Sørlandet. Gjennom NM vil regionen få en unik mulighet til å videreutvikle sykkelkompetansen blant lokale sykleklubber så vel som blant innbyggerne i regionen.

Et NM vil kreve at idretten, det offentlige og næringslivet samarbeider om felles mål. Det gir gode muligheter for strategisk nettverksbygging for å bidra til en strategisk positiv helse-, kultur-, idrett- og miljøutvikling i regionen.

KCK er arrangør og i samarbeid med hele sykkelmiljøet på Sørlandet, gleder vi oss til å gjennomføre et solid arrangement for ryttere, støtteapparat, sponsorer og publikum!