Kristiansands Cykleklubb

Mads Langeland (16) raskest av alle i sesongåpningen.

God stemning i JegersbergSesongåpning Scott cup 2020

Endelig var det duket for sesongstart i terrengrittet Scott cup. Rekordmange deltakere fant veien til Grønn slette, og med skikkelige fine løyper og solid innsats, ble det mange gode øyeblikk for både deltakere og arrangør.

Hele 76 startende fra Mandal i vest til Arendal i øst.
Med deltakere i alderen 6 år til de voksne, var det stor stemning, smil og latter. Og det var på tross av at det ikke var kiosk eller medaljeutdeling som følge av smitteverntiltakene arrangementet måtte ha.
Medaljer og premier vil selvsagt leveres ut i ettertid når forholdene tillater det.

Raskest av alle var Mads Langeland (16) fra arrangørklubben KCK. Han gjennomførte de 5 rundene i rød løype på tiden 34:07. Øvrige resultater kan du finne her:
https://www.kck.no/ritt-og-arrangment/scott-cup/

«For oss er det viktig at rittet er et terrengritt, med steiner og stubber. Det skal være vanskelige partier. Derfor er det spesielt kult å se både jenter og gutter på 6-7 år, som lar det stå til ned bakkene og gi alt gjennom den morsomme løypa. Scott cup skal være verdens kuleste terrengritt.» sier Asbjørn Lohne, rittleder Scott cup.

De siste sesongene har Scott cup blitt gjennomført i området rundt Grønn slette, og etter godkjenning fra Kristiansand kommune, har vi etablert en midlertidig merking av løypene. Dette har bidratt til økt aktivitet på sykkel i området, og vi planlegger permanent merking, og enda bedre tilrettelegging for alle som ønsker å utfordre seg på sykkel.