Kristiansands Cykleklubb

Nyhetsbrev januar 2021

Aktivitet - muligheter og begrensinger

Sykkelsesongen nærmer seg. Vi er begrenset av smittevernbestemmelser nå, men forhåpentligvis vil mulighetene våre til å skape aktivitet være nærmere normalt når vi begynner utendørs for fullt.
Slik bestemmelsene er i øyeblikket, er det kun de yngste (10-16 år) som kan trene organisert. Hver mandag kl 1800 møtes disse i Gimlehallen for basistrening. Påmelding til treningene gjøres i Spond

Inntil videre kan vi, grunnet smittevernbestemmelser fra Regjeringen og NIF,  dessverre ikke organisere sykling inne for voksne som klubb. Dette er selvsagt kjedelig, men Morten, Marianne og Daniel i KCK Tur og Trening hviler ikke på laurbærene av den grunn. I disse dager kan vi røpe at de jobber med å rigge utesesongen med oppstart så snart vinteren slipper taket. Med inspirasjon fra den årlige Mallorcaturen, planlegger vi et tilbud med faste kapteiner og ulike grupper for alle som ønsker å være en del av et inkluderende og solid sykkelfelleskap. Opplegget vil bli presentert på årsmøtet 9. mars.

Som vi gleder oss til våren i år…!

For deg som gjerne vil trene innendørs framover, er sykkelrommet på Spicheren åpent for de som er medlemmer på senteret eller har klippekort.

Klubbtøy fra Trimtex

Åpningsvinduet for kjøp av klubbtøy er nå åpent. 
Før du kan starte å bestille må du registrere deg.
Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne disse to valgene.
Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: trimtex.no/no/teamshop/kck21
Eller logg inn med teamkode: kck21
Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.
Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.

Lurt tips! Kommer man “bort” fra klubbsidene, kan man alltid klikke på klubbnavnet øverst på siden for å komme tilbake igjen. På mobil vises dette ved å gå på menyen øverst til venstre.

Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00.

Vi ønsker å profilere våre solide sponsorer og henstiller medlemmer om å benytte den gjeldende klubbdrakten. Dette er også pålagt i sykkelritt.

 

Kontingent og lisens

Kontingenten for 2021 er sendt til alle våre medlemmer. Denne danner grunnlaget for all aktivitet i regi av klubben, og som medlem har du flere fordeler som du kan lese mer om her.

Lisens kjøper du fra Norges Cykleforbund. Vi anbefaler sterkt alle våre medlemmer å kjøpe denne, da den gir deg forsikring både på trening og under sykkelritt.

 

Color Line Tour 2021

Prosjekt- og rittleder Asbjørn Lohne er i samarbeid med rittorganisasjonen, godt i gang med planleggingen, og påmeldingen åpner 15. februar 2021. 
Vi håper og tror på en solid mobilisering av deltakere og lag fra KCK, og ser frem til en flott høstdag lørdag 21. august 2021.
Følg med på rittet på rittets egen nettside Color Line Tour.no.

 

Stibyggerlauget i KCK

Det er økende interesse for stisykling, og i samarbeid med Kristiansand kommune og Løypeutvalget i Oddersjaa, jobber vi målrettet for å legge bedre til rette for stisykling i og rundt Kristiansand.
KCK stibyggerlaug er under etablering. Har du skapertrang og liker å jobbe i skog og mark, setter du deg opp på denne listen. Det er ingen krav til forkunnskaper eller kompetanse, for vi deler på den kunnskap og de ferdigheter gruppen har, og det er planer om å invitere kyndige stibyggere fra fjernt og nær, for å gi oss veiledning.

 

Årsmøtet 2021

Gjennomføres i Rådhuskvartalet tirsdag 9. mars 2021, kl 1800-1930, med påfølgende årsfest. Og dette arrangeres selvsagt innenfor de muligheter og rammer som er gjeldede med hensyn til smittevern.
Innkalling vil sendes ut innen 9. februar 2021.

 

KCK er din klubb, og du er alltid velkommen til å bidra, både på og av sykkelen.

 

Med vennlig hilsen,
for Kristiansands Cykleklubb

Jan Fredrik Stiansen / Daglig & sportslig leder                                                  
Idrettens Hus / Henrik Wergelandsgate 4
Postboks 275 / 4663 Kristiansand
99 09 46 62 / jan.fredrik.stiansen@kck.no