Kristiansands Cykleklubb

Vi gleder oss til 2021God jul fra KCK

"Med et spesielt 2020 i bakspeilet ønsker vi å ønske alle våre medlemmer og sykkelvenner en riktig god jul og et godt nytt år!
I disse vanskelige tider har lidenskap til sykling vært et lyspunkt for mange.
På tross av en svært redusert sykkelsesong, har mange hatt flotte turer på sykkelen og våre aktive ryttere har gjennomført en høstsesong med mange oppturer.
Vi vil takke alle som bidrar til å skape sykkelglede og inkludering, og vi ser frem til et spennende sykkelår i 2021!"

Hilsen Ingebjørg Buli Trydal, styreleder KCK

Nyhetsbrev desember 2021

NM sykkelkross 2020 - utsatt til januar 2021
Helgen 16.-17. januar 2021 legger vi opp til et kompakt og spennende arrangement for både bredde og topp.
Arrangementet var opprinnelig satt opp helgen 21.-22. november 2020, men grunnet smittesituasjonen ble arrangementene utsatt.
Forutsatt at de nasjonale og lokale smittevernbestemmelsene tillater det, vil vi gjennomføre arrangementene som beskrevet i innbydelsene.

Stibyggerlauget i KCK
Det er økende interesse for stisykling, og i samarbeid med Kristiansand kommune og Løypeutvalget i Oddersjaa, jobber vi målrettet for å legge bedre til rette for stisykling i og rundt Kristiansand.
KCK stibyggerlaug er under etablering. Har du skapertrang og liker å jobbe i skog og mark, setter du deg opp på denne listen. Det er ingen krav til forkunnskaper eller kompetanse, for vi deler på den kunnskap og de ferdigheter gruppen har, og det er planer om å invitere kyndige stibyggere fra fjernt og nær, for å gi oss veiledning.

Klubbtøy
Vi er svært fornøyde med å ha signert en langvarig avtale med Trimtex. Og med resignering av flere av våre viktigste samarbeidspartnere for 2021, vil vi åpne salgsvindu i januar, med levering i februar/mars. 

Sportslig bredde og satsing
KCK er Sørlandets største sykleklubb, og vi har plass til alle som liker sykling og som ønsker å være en del av et unikt sykkelfellesskap.
Med NM landevei på hjemmebane 13.-20. juni 2021, er motivasjonen høy i KCK elite. Aleksander Halvorsen og Joakim Johnsen er i ledelsen for senior og junior, og det settes høye mål både i individuelle øvelser og lagtempo.
I landeveisgruppen barn og ungdom har vi også nye medlemmer, og Arild Jensen er godt i gang med å legge planer for det som forhåpentligvis blir en fullverdig sesong med mange ritt.
I høst har våre barne- og ungdomstrenere opplevd en formidabel økning av antall deltakere på mandagstreninger. Det er utrolig moro!
Og når vårsola igjen varmer, vil Espen Slemdahl, Niklas Halvorsen, Tone W. Snerthammer og Sondre Hurum være klare til å møte både kjente og nye ansikter på våre fellestreninger.
Inntil videre er det ukentlige treninger i Gimlehallen for medlemmer i alderen 10-16 år. Påmelding til disse øktene gjøres i Spond.
For KCK tur og trening går vi også en spennende vår i møte. Daniel Marinas, Marianne Loland og Morten Eriksen har tatt ansvar for å legge en plan for organisering og aktivitet, og sammen med flere KCK kapteiner blir det turer og trening for alle.
Fra april til september blir det åpen trening for KCK para. Øktene blir ledet av Christian Gyldenøhr, og med lav terskel for å delta håper vi å kunne inkludere nye parasyklister i miljøet.

Color Line Tour 2021
Vårens vakreste eventyr gjennom Setesdal er flyttet til høsten.
KCK styrebeslutning: 

«Vi ønsker at CLT skal være det høydepunktet rittet har vært for sykkelinteresserte i mer enn 30 år.
Vi vurderer derfor at det er mest sannsynlig at vi kan få til et fullverdig arrangement i august 2021.
KCK vil gjøre alt i vår makt for å arrangere sykkelrittet gjennom Setesdal innenfor de rammer som vil være på rittdatoen, 21. august 2021.»

Årsmøtet 2021
Gjennomføres i Rådhuskvartalet tirsdag 9. mars 2021, kl 1800-1930, med påfølgende årsfest. Og dette arrangeres selvsagt innenfor de muligheter og rammer som er gjeldede med hensyn til smittevern.
Innkalling vil sendes ut i god tid.

Støtt våre samarbeidspartnere
Uten våre solide støttespillere kunne vi ikke hatt det aktivitetstilbudet vi har for medlemmer og hele sykkel-Norge.
En stor takk til:

#trimtex #colorline #sparebankensør #gumpensautovest #intersportskippergata #fuelofnorway #los #setesdalbilruter #scott #ufoskantraf #spicheren #geheb #reklamestasjonen #carlsenfritzøe #thonhotellparken #thonhotellnorge #norskbiobrensel #tine #bestevent #bingosør #norsktipping

KCK er din klubb, og du er alltid velkommen til å bidra, både på og av sykkelen.

Ønsker dere alle en riktig god jul og et godt nytt år!

Med vennlig hilsen,
for Kristiansands Cykleklubb

Jan Fredrik Stiansen / Daglig & sportslig leder                                                  
Idrettens Hus / Henrik Wergelandsgate 4
Postboks 275 / 4663 Kristiansand
99 09 46 62 / jan.fredrik.stiansen@kck.no