Alt det andre du lurer på...

Her har vi samlet informasjon som mange lurer på ofte og som ikke nødvendigvis hører hjemme i en spesiell kategori. Og finner du ikke det du lurer på, så husk at du alltid kan kontakte oss på kck@kck.no eller mobil 92 30 17 30 (ikke sms).

Medlemskapet følger kalenderåret og prisen avhenger av når på året du melder deg inn. Medlemskontingenten sendes ut til alle eksisterende medlemmer i januar. Nye medlemmer får varsel om betaling av kontingenten etter innmelding.

12 mnds medlemskap:  
Enkeltmedlem barn 6-9 år 350
Enkeltmedlem barn og ungdom 10-16 år 850
Enkeltmedlem 17+ 1 100
Familemedlemskap (inntil 6 pers med samme adr) 1 700
Støttemedlem (kun for deg som ikke sykler) 350
   
6 mnds medlemskap (juli-des):  
Enkeltmedlem barn og ungdom 600
Enkeltmedlem 17+ 725
Familemedlemskap (inntil 6 pers med samme adr) 1 200
   
4 mnds medlemskap (sept-des):  
Enkeltmedlem barn og ungdom 475
Enkeltmedlem voksen 575
Familemedlemskap (inntil 6 pers med samme adr) 850

Melder du deg inn i etter 1. november, er medlemskapet gratis ut året (gjelder ikke støttemedlemskap).
Fra 2019 tilbyr vi ikke støttemedlemskap for familier.

Klikk her for å melde deg inn nå

 

 

Når du betaler medlemskontingenten, får du tilsendt en epost med en link til Idretten Online hvor du kan laste ned ditt medlemsbevis og lagre det på mobilen. Samarbeidspartnerne som tilbyr medlemsfordeler til KCKs medlemmer, vil kreve at du kan forevise gyldig dokumentasjon.

Du kan når som helst logge deg inn på din konto hos Idretten Online og laste ned medlemsbeviset. Bruker og passord er det samme som på Min Idrett. Husker du ikke passordet så be om et nytt ved hjelp av Glemt passord-funksjonen.

Lisens er en forsikring som tegnes hos Norges Cykleforbund. Når du deltar i et sykkelritt, må du ha lisens. Du kan kjøpe engangslisens for det aktuelle rittet du skal delta i, eller kjøpe helårslisens som dekker all trening og konkurranse hele året.

1. HELÅRSLISENS

Tegnes for kalenderåret og gjelder for all konkurranse og trening, også egentrening. For å tegne helårslisens i NCF må du være medlem i en norsk sykleklubb. Vi anbefaler klubbens medlemmer å tegne helårslisens. Slik gjør du:

  1. Kjøp lisensen du ønsker hos Norges Cykleforbund
  2. KCK får automatisk varsel fra NCF om kjøpet ditt. Du trenger IKKE å gi beskjed til klubben.
  3. Når medlemskapet ditt i KCK for 2019 er betalt, godkjenner klubben lisensen din automatisk. NB! Lisensen din fra 2018 gjelder ut februar 2019.

Her er en oversikt over lisensprisene i 2019. Er du tvil om hvilken lisens du trenger, les mer HER eller kontakt klubbkontoret.
Vær obs på at grunnlisensen kun dekker deltakelse i tur- og trimritt. Er du tursyklist, men ønsker å delta i aktive ritt som Scott Cup, veteran-NM, regionmesterskap m.m., må du tegne utvidet forsikring.

2. ENGANGSLISENS

Du kan kjøpe engangslisens for trim- og turritt gjennom arrangøren for det aktuelle rittet du skal delta i.

Turritt: Denne lisensen gjelder i turritt som har tur- eller sportsklasse, og koster kr 200,- for ritt der startkontingen er 500 kr og høyere, og 150 kr der startkontingenten er 499 kr og lavere. 

Trimritt: Denne lisensen gjelder i trimritt (ritt under 60 km uten tidtaking). Lisensen koster kr 150 for ritt der startkontingenten er 500 kr og høyere, og 50 kr der startkontingenten er 499 kr og lavere. 

 

ANNEN NYTTIG INFO

  • Barn under 13 år er forsikret gjennom NIFs barneidrettsforsikring og trenger ikke egen forsikring for deltakelse i trening eller konkurranse.
  • Barn 13 - 16 år kan tegne engangslisens til ritt for kr 50,-. Dette kjøpes som regel i påmeldingslwsingen, men kan normalt også kjøpes hos arrangøren. Har du ikke kjøpt lisens ved påmelding, så kontakt uansett alltid sekretariatet på arenaen og gjør dem oppmerksom på det.
  • De fleste arrangører i dag sjekker lisensen din på nettet på forhånd eller når du henter startnummeret. Du trenger derfor ikke å bestille laminert kort når du kjøper lisensen. Om du likevel ønsker å ha et dokument på betalt lisens, kan du skrive ut lisensbevis på Min Side hos EQ Timing
  • EQ Timing er NCFs leverandør av påmelding og lisenshåndtering. Dette er grunnen til at du blir sendt dit når du kjøper lisensen hos NCF. Dette er også grunnen til at du ikke ser lisensen din under lisensoversikten din på Min Idrett hos Idrettsforbundet.